.

.

Norvežanin Ostberg ne ide u VRC pohod na Korziku!

Ostberg ne želi VRC avanturu sa Fordovom „fijestom“ sumnjivih karakteristika ogibljenja

VRC reli na Korzici neće videti Mads Osberga! Razlog za ovakav potez Norvežanina je nedoraslo vešanje na njegovoj Ford „fijesti“. Inače, za neupužene, dobro je reći da je Ostberg do sada uspeo da stigne do 16 VRC podijuma, a osvojio je i jedan reli. U najajačoj svetskoj reli konkurenciji Norvežanin se takmiči vež 11 godina.
„Pre nekoliko dana smo saznali da na vreme nećemo dobiti odgovarajući set vešanja za naš auto. Zbog toga sigurno nećemo imati dovoljno vremena za testiranje i podešavanje vozila. Nećemo da vozimo reli i da otaljavamo posao“, rekao je Mads Ostberg i dodao da će uživati u odmoru pre nego što se uputi na VRC turneju u Argentini.

„Sneg nije baš neki pokazatelj kako će se automobil ponašati u toku sezone. Bilo je evidentno da nismo mogli puno toga da probamo u Švedskoj zbog kasne isporuke Fordovog automobila. Ipak, posle par dana u Norveškoj, postalo mi je jasno da smo nešto napravili. Došli smo do ozbiljnog pomaka“, zaključio je Ostberg, koji je debitovao u Švedskoj, ali je zbog rođenja deteta morao da zaboravi na Meksiko.

(Foto: Action Images)

Izvor Mozzartsport

The post Norvežanin Ostberg ne ide u VRC pohod na Korziku! appeared first on Sport.

Share on Google Plus

About maks

0 коментара :

Постави коментар