.

.

Ndiaje ne da KRUŠEVAC

Ibrahima Ndiaje Foto: Starsport

LIDER NASTAVIO POHOD KA SUPERLIGI, UZ MNOGO MUKE I PROLIVENOG ZNOJA

Napadač pocepao mrežu Rockova u 74. minutu, na odlično dodavanje Beljića.

NAPREDAK 0 1
PROLETER 0 0

Strelac: 1:0 Ndiaje u 74. minutu. Gledalaca: 1.000. Stadion: “Mladost”. Sudija: Radovan Ćeramilac (Beograd) 6.

Pomoćnici: A. Stanojković i G. Božović. Žuti kartoni: Vulić (Napredak), Čović, Đuričić (Proleter).

NAPREDAK: Petrović 7, Gobeljić 7, Zonjić 7, Frimpong 7,5, Projić 7, Markoski 6,5, Vulić 7 (od 68. Ivelja -), Beljić 7,5 (od 88. Trajković -), Šakić 7, Ndiaje 7, Damnjanović 6,5 (od 68. Majdevac -).

PROLETER: Rockov 7, Lazarević 6,5, Kočović 6,5, Švonja 7, Žigić 7, Zličić 6,5, Đuričić 6, Čović 6, Ćurko 6,5, Karanov 6,5 (od 61. Desančić -), Komazec 7 (od 81. Milošević -).

Igrač utakmice: Bojan Beljić (Napredak).

Dobro su se oznojili Kruševljani da se domognu bodova protiv dobro organizovane igre Novosađana, pa su tek u finišu uspeli da pobede i nastave pohod ka Superligi. Nije to bila igra da se oku dopadne, nije bila tečna kako su gledaoci navikli, ali, pobedi se ne gleda u zube.

“Čarapani” su krenuli žestoko, rešeni da što pre zatresu mrežu gostiju. Lepa prilika se ukazala Vuliću u 14. minutu, ali je on iz blizine glavom prebacio gol. Gobeljić je u 28. odlično šutirao i dobro ispružio golmana gostiju. U 30. sporna situacija: Vulić je u punom naletu oboren u kaznenom prostoru, po opštem mišljenju bio je to čist penal, ali delilac pravde Ćeramilac to nije svirao, već je napadaču domaćina pokazao žuti karton. Usledilo je skandiranje publike: „Sudija, lopove…“

U nastavku meča domaćin je imao inicijativu, ređali su se napadi i, uglavnom, jalovo završavali. Sve do 73. minuta, kada je nastala opšta radost na stadionu. Brz napad je poveo Beljić, nanizao je nekoliko igrača gostiju, a kada je video slobodnog Ndiajea, majstorski mu kao na tacni prosledio loptu, a ovaj iz prve raspalio i mreža se zanjihala.

Posle toga bili su u prilici da povećaju rezultat Gobeljić, Markoski, Majdevac, ali se sve završavalo na pokušajima.

Dragan Mitrović

The post Ndiaje ne da KRUŠEVAC appeared first on List Sport.

Share on Google Plus

About maksovsport

0 коментара :

Постави коментар