.

.

Raduljica: Plasman na Fajnal for bi bio veliki uspeh, ali se ne bismo zadovoljili samo sa tim!

miroslav raduljica

Derbi 11. kola grupe E TOP 16 faze Evrolige odigraće se u Atini, gde će Pantinaikos našeg selektora Aleksandra Đorđevića ugostiti Lokomotivu.

„Idemo korak po korak, na dobrom smo putu da se plasiramo u najboljih osam ekipa u Evropi, šanse nam se povećavaju prilično ukoliko budemo slavili protiv Lokomotive“, rekao je centar Panatinaikosa

Derbi 11. kola grupe E TOP 16 faze Evrolige odigraće se u Atini, gde će Pantinaikos našeg selektora Aleksandra Đorđevića ugostiti Lokomotivu. Utakmica je značajna, kako za Zelene, tako i za beogradsku Crvenu zvezdu koja ima identičan skor sa Grcima (šest pobeda i četiri poraza).

Jedan od najboljih igrača Panatinaikosa Miroslav Raduljica za MOZZART Sport kaže da je duel sa Kubanom od velike važnosti.

Sigurno da nam je to veoma bitan meč, ali kao što uvek govorim nama je svaki sledeći susret koji igramo najbitniji u sezoni i tako se i pripremamo. Nismo imali sreće ove sezone u duelima sa odličnom ekipom Lokomotive i nismo ih ni jedom pobedili. Želimo da ostvarimo trijumf, a trudićemo se i da dostignemo zaostatak iz prvog meča kako bi u slučaju stvaranja nekog kruga imali bolji odnos, podvlači Raduljica.

Da li je siguran prolazak Panatinaikosa u narednu rundu Evrolige?

Idemo korak po korak, na dobrom smo putu da se plasiramo u najboljih osam ekipa u Evropi, šanse nam se povećavaju prilično ukoliko budemo slavili protiv Lokomotive. Daćemo sve od sebe da nošeni sjajnim navijačima dođemo do željenog trijumfa.

Ali se tu nećete zaustaviti, sigurno želite plasma među četiri najbolja kluba Starog kontinenta?

PAO je veliki tim, najbolji košarkaški klub u Evropi, o tome govore svi trofeji koji su osvojeni i kada ste deo nečeg tako velikog, ciljevi su uvek da se na svim frontovima ide na titulu. Osvojili smo jedan trofej ove godine i u igri smo za preostala dva, odlazak na fajnal-for bi bio uspeh, ali mogu da kažem da se sigurno ne bi zadovolji samo igranjem naFajnal foru.

Šta mislite o najtrofejnijem treneru Evrope Željku Obradoviću koji je sa Zelenima doživeo najsjajnije trenutke i o njegovom Feneru?

Suvišno je govoriti bilo šta o čoveku koji je i kao igrači i kao trener osvojio toliko toga. Gde god da je radio imao je uspeha, ja do sada nisam imao priliku da lično sarađujem sa njim, ali svi ljudi koje poznajem koji su sarađivali sa njim imaju samo reči hvale i to dovoljno govori o kakvom je čoveku reč. Fener igra odličnu košarku i bili su veoma dominantni u dosadašnjem toku sezone. Mi smo im naneli jedini poraz u TOP 16 fazi i pokazali da možemo da se nosimo sa njima. Imaju dobar tim i kvalitet da se plasiraju naFajnal for„, zaključio je javljanje za naš portal Raduljica.

Utakmica Panatinaikos i Lokomotiva igra se u četvrtak od 20.15 časova.

Izvor: mozzartsport.com

The post Raduljica: Plasman na Fajnal for bi bio veliki uspeh, ali se ne bismo zadovoljili samo sa tim! appeared first on List Sport.

Share on Google Plus

About maksovsport

0 коментара :

Постави коментар