.

.

METALAC U 93.

Nemanja Mladenović, Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto©

TREĆE KOLO DOIGRAVANjA ZA OPSTANAK OBELEŽILI, UGLAVNOM, DOMAĆINI

Vojo Ubiparip je nastavio golgeterski niz, zahvaljujući njegovom potezu još u ranoj fazi duela, pobednik je odlučen, bodovi su ostali kraj Jošanice. Pokušali su „građevinari“ da iznenade Pazarce, žestok tempo su nametnuli u uvodu utakmice, imali više loptu u posedu, no, nisu stvorili ni polupriliku.

U 13. minutu, Novi Pazar je postigao gol vredan pobede. Prethodno su kombinovali Matos i Ubiparip, centarfor domaćih je topovski tukao, Filipović izbio u korner, koji je sa leve strane majstorski izveo Radivojević. Pogodio je bukvalno Ubiparipa na prvoj stativi, usledio je trzaj glavom, lopta je završila u mreži, uzaludni su bili napori Filipovića da spreči najgore.

I u Gornjem Milanovcu pobeda domaćina. I to golom u 93. minutu. Dosuđen je, naime, indirektan udarac u kaznenom prostoru, Delić je dodao loptu Mladenoviću, koji je prosto pocepao mrežu za veliko slavlje saigrača i navijača.

A Jagodina je povela, u 60. minutu. Brza kontra, Marić je centrirao, a najviši u skoku bio Martinović, koji je sa peterca matirao nemoćnog Belića. To kao da je otreznilo “metalce”, pa su krenuli u juriše. Nagrađeni su u 65. minutu evrogolom Mijića sa preko 30 metara.

I Javor Matis je došao do zlata vrednih bodova. Mladi tim “romantičara” je odolevao do 75. minuta, kada je Gafurov udarcem sa 16 metara matirao do tada sigurnog Čupića.

Tokom cele utakmice Ivanjičani su bili nadmoćniji tim, ali je odbrana Beograđana sjajno funkcionisala. Do tog minuta…

E. N. – M. S. – R. N.

The post METALAC U 93. appeared first on List Sport.

Share on Google Plus

About maksovsport

0 коментара :

Постави коментар