.

.

I trudna sa zastavicom

Jelena Spasić prvi pomoćni sudija na utakmici Prve lige Rasinskog okruga

JELENA SPASIĆ, PO MNOGO ČEMU SPECIFIČNA MEĐU ARBITRIMA SRBIJE

U konsultacijama sa lekarom dobila sam saglasnost da mogu da sudim do kraja sezone, a potom ću na svet doneti potomstvo i za godinu dana eto me ponovo na fudbalskim terenima

 Sa kolegama Goranom Minićem i Aleksom Pendom

Sa kolegama Goranom Minićem i Aleksom Pendom

Ništa više nije sporno kada sa pištaljkom ili sudijskim barjačetom vidite devojku ili ženu na fudbalskom terenu. Prošla su ta vremena kada je to bila tabu tema. Ali, Jelena Spasić iz Orašja sela u blizini Varvarina je poseban primer. Ona, naime, sudi iako je u drugom stanju i to joj ne pričinjava nikakav problem.

– U konsultacijama sa mojim doktorom dobila sam saglasnost da mogu da sudim do kraja sezone, a potom ću na svet doneti potomstvo i za godinu dana eto me ponovo na fudbalskim terenima – kaže ponosno Jelena. – Fudbal sam zavolela preko mog oca Miće Spasića, koji me je celi život što naš narod kaže vukao za ruku po okolnim terenima. Ipak za prava znanjao ovom poslu moram pre  svega biti zahvalna prijatelju mog oca do skora sudiji na srpskoligaškim terenima Darku Rasincu, koji me je uputio u osnovna znanja.

Sa kolegama Jelena nikada nije imala problema, a jedan od njih Marko Jelić kaže:

– Sa Jelenom je uvek lepo. To je baš drugarstvo, međusobno se
poštujemo i uvek kad možemo joj izađemo u susret.

Inače, Jelena se zimus udala U Parunovcu, kruševačkom predgrađu.

– Ne mogu, a da ne pohvalim i svog muža. Nikakvih problema nema, on mi čak daje neograničenu podršku – zaključila je Jelana.

Slavoljub Blagojević

The post I trudna sa zastavicom appeared first on List Sport.

Share on Google Plus

About maksovsport

0 коментара :

Постави коментар