.

.

“San Savićko” za sva vremena

Učesnici turnira

U GORNjEM MILANOVCU ODRŽAN TRADICIONALNI DEČIJI TURNIR

U konkurenciji dečaka trofeje osvojili Metalac i čačanski Borac

pioniri metalca

Pioniri Metalca

 

Pioniri Borca

Pioniri Borca

U nedelju, 10. jula, održan je tradicionalni, 17. po redu dečiji turnir u malom fudbalu “San Savićko”. Manifestacija je počela tačno u 12 časova u Gornjem Milanovcu, a turnir je otvorio predstavnik firme “Helios” Jovan Lazić uz dug aplauz dece, koje su pozdravili navijači i organizatori turnira.

KOMPANIJE PREPOZNALE INTERES

Za one koji su prepoznali druženje, prvenstveno dece u prirodi pored reke posebno hvala ide kompanijama Helios, S grup, Granit-Majdan, Metalac, Davos, STR Saša, Sajić, Fudbalskom savezu Grada Čačka…

Najvše pažnje privukla su nadmetanja selekcija igrača rođenih 2006. i 2007. godine. Učestvovale ekipe Metalca, čačanskog Borca, Srpski orlovi GM-CZ, Mladost Radost iz Čačka, Novi Kej. Njihovi učitelji Mirko Đorđević, Aca Ivković-Šerif, Danko Filipović, Mihailo Kolarević i Nenad Mijailović mogu biti ponosni na svoje učenike i na sve ono što su pokazali na travnatom terenu. Najbolji u konkurenciji 2006. bili su puleni Metalca trenera Mirka Đorđević, a kod 2007. i mlađi čačanski Borac koje je predvodio doajen i stvaralac fudbalskih imena Aca Ivković – Šerif.

U takmičenju seniora pobednički pehar pripao je ekipi S Grup, koja je u finalu savladala Javno Komunalno 3:1 u izuzetno neizvesnoj i zanimljivoj utakmici.

Uporedo sa fudbalom igrao se u opuštenoj atmosferi šah, pikado, a po običaju bilo je i “treće poluvreme” gde je organizator kompletnog druženja najboljima uručio prigodne nagrade i pehare.

Čestitke i pohvale za odličnu organizaciju pripadaju i Stefanu Gačiću, Sretenu Todiću, Miljanu Blagojević, Mišu Matiću i sudijama Jovanu Urošević i Radovanu Obradoviću.

Miloš Savićević

The post “San Savićko” za sva vremena appeared first on List Sport.

Share on Google Plus

About maksovsport

0 коментара :

Постави коментар